Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، گفت: کاهش ۵۵ درصدی خودرو‌های متوقف، بهبود پنج درصدی سطح کیفیت محصولات ایران خودرو بر اساس ارزشیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در سه ماهه اخیر و بهبود ۲۰ درصدی شاخص‌های کیفی قبل از تحویل (شاخص ارزشیابی محصول-IQX) در فروردین ۱۴۰۱ نسبت به میانگین بهمن و اسفند ۱۴۰۰، از نشانه‌های اثربخشی اقدامات و برنامه‌های کیفی گروه صنعتی ایران خودرو در سه ماهه اخیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مهدی خطیبی از کاهش ۵۵ درصدی خودرو‌های متوقف و متوقع در شبکه خدمات پس از فروش از بهمن ماه ۱۴۰۰ تا فروردین ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: با اولویت‌دهی به تامین قطعات شبکه، شاهد افزایش رضایتمندی مشتریان هستیم.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در راستای تحقق منویات رهبری معظم، حضرت امام خامنه‌ای، ابلاغیه هشت گانه رییس جمهوری محترم و ارج نهادن به مطالبات به حق مشتریان محترم، تدوین و اجرای طرح تحول کیفیت در زنجیره ارزش و در حوزه‌های تامین، مهندسی و طراحی، ساخت و تولید، فروش، خدمات پس از فروش و لجستیک را در سه محور طراحی و عرضه خودرو‌های جدید، توقف تولید محصولات قدیمی و رفع عیوب مزمن و کیفی سازی محصولات تولیدی فعلی، در دستور کار قرار داده‌ایم.
خطیبی، افزود: از نیمه‌های بهمن ماه سال گذشته، به منظور عملیاتی شدن اهداف کیفی محصولات، حدود ۷۰ پروژه بهبود مشخصه‌های کیفی محصولات فعلی و قریب به ۱۹۰ برنامه زیرساختی در جهت ارتقای کیفیت در طول زنجیره ارزش ایران خودرو برای سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تعریف شده و در حال اجرا است.
وی ادامه داد: با تمرکز و توجه به برنامه‌های اثربخش و نتیجه گرا، موضوع ارتقای کیفیت محصولات گروه صنعتی ایران خودرو به‌طور مستمر نظارت و مراقبت می‌شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که در مدت زمان کوتاه گذشته از تعریف پروژه‌ها، نتایج بررسی روند شاخص‌های کیفی قبل از تحویل و نحوه پشیبرد برنامه‌های کیفی، حکایت از اثربخش بودن برنامه‌ها و بهبود این شاخص‌ها دارد، گفت: اعمال گارانتی سه سال یا ۶۰ هزار کیلومتر برای تمامی محصولات تولید مدل ۱۴۰۱ و ایجاد زیرساخت‌های لازم و ظرفیت سازی در شبکه خدمات پس از فروش، الزام به تولید بدون کسری محصولات با توجه به تاثیرات قابل ملاحظه تولید به‌صورت عبور مستقیم بر شاخص‌های کیفی از عمده اقدامات پیش برنده اهداف کیفی شرکت ایران خودرو، طی سال جاری هستند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، در ادامه گفت: باتوجه به نقش و سهم بالای کیفیت قطعات در ارتقای کیفی محصولات تولیدی، زنجیره تامین و مجموعه سازندگان قطعات، تلاش کردیم با ایجاد تعاملات مناسب و افزایش هم افزایی با سازندگان، زمینه‌های اجرای بهبود کیفیت قطعات و محصولات را فراهم کنیم که این رویکرد مورد استقبال قطعه‌سازان نیز قرار گرفته است.
دکتر خطیبی، با تاکید بر رویکرد پشتیبانی و حمایتی از قطعه سازان، گفت: در عین حال سال ۱۴۰۱ الزامات کیفی مشخصی را برای حوزه تامین قطعات در نظر گرفته‌ایم، پشتیبانی فنی و مهندسی برای ارتقای قابلیت سازندگان، الزام و نظارت به تضمین هم‌زمان کیفیت، کمیت و زمان تحویل قطعات توسط سازندگان، همکاری با سازندگان با رتبه معتبر (A و B) بر اساس رتبه‌بندی ساپکو و ابطال تاییدیه قطعه سازنده‌ای که از اهداف کیفی تبعیت نکرده، از جمله رویکرد‌های گروه صنعتی ایران خودرو در ارتباط با حوزه کیفیت تامین و قطعات است.
وی افزود: گروه صنعتی ایران خودرو با ایجاد همدلی و جلب مشارکت حداکثری قطعه‌سازان و با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های انسانی و تخصصی موجود، تمام تلاش خود را برای ارتقای کیفیت محصولات به کار خواهد بست.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، تمرکز بر خواست مشتری در شاخص‌های کیفیت، گسترش نظارت کیفی به همه واحد‌های موثر در زنجیره ارزش شرکت، تمرکز بر بهینه سازی الگو‌های رفتاری، استانداردسازی رویه‌ها و مشخصه‌ها و دست‌یابی به بالاترین استاندارد‌ها در کیفیت محصولات و خدمات و برنامه‌های متعدد دیگر از اقدامات اصلی این شرکت خواهد بود.
وی اظهار امیدواری کرد، با استعانت از خداوند سبحان و با پشتوانه سرمایه انسانی متعهد و تلاشگر، شاهد رشد روزافزون کیفیت فرآیند‌ها و محصولات، تحقق منویات رهبری معظم حضرت امام خامنه‌ای و رضایتمندی حداکثری مشتریان عزیز باشیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ایران خودرو خودروسازان خودرو خطیبی خودروسازی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خدمات پس از فروش کیفیت محصولات شاخص های کیفی ارتقای کیفی برنامه ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید

صادرات محصولات کشاورزی ایران در پایان سال گذشته به ۶.۲ میلیارد دلار رسید که عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول واردات از ایران و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته افزایش ۸.۳ درصدی در وزن و رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشت‌، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است که به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است که در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 749641

دیگر خبرها

  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند
  • هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳